ARHITECT

Echilibrul este un vector decisiv în arhitectură

arh.robert ilinoiu

arhitect membru OAR, TNA 8263

fondator Cota Zero Arhitectură +

Întotdeauna am fost un observator și un colectionar de momente și imagini.

Proiectele mele urmăresc exact acest scop și anume să devină repere în viața celor care ajung să le cunoască. E greu să uiți o casă primitoare sau un alt spațiu în care te-ai regăsit la un moment dat și în care te-ai simțit în largul tău și ai avut senzația că nu vrei sa mai părăsești acel loc. Fie că vorbim de segmentul rezidențial sau de segmentul comercial, ca arhitect mă gândesc în primul rând la context, la materiale sustenabile și la utilizarea lor cât mai eficientă, încerc să anticipez nevoile actuale și viitoare. Pun în balanța componenta estetică și componenta practică și în felul acesta reușesc să iau decizii echilibrate și să duc la capăt proiecte arhitecturale valoroase.

Echilibrul este un vector decisiv în arhitectură.

Să auzim de bine!

despre cota zero

0
ANI DE EXPERIENȚĂ
0
METRI PĂTRAȚI PROIECTAȚI
0
PROIECTE ÎNCHEIATE

Cota Zero este locul unde ideile prind viață.

Acest birou de proiectare a apărut din pasiune și creativitate, mai întâi sub forma unui portfolio online (2009) și cațiva ani mai târziu sub forma actuală Cota Zero Arhitectură Plus S.R.L. Prin definiție, cota zero, simbolizează punctul de referință al unei construcții față de care se raporteaza toate celelalte elemente ale construcției, se mai numește și cota de călcare pentru că, de obicei, corespunde cu nivelul de acces în casă, respectiv nivelul parterului.

În portofoliu biroului vei găsi proiecte unicat realizate dupa brief sau în cadrul unor competiții de arhitectură și design. Tratăm fiecare proiect cu aceeși atenție pentru detalii și avem grijă să se realizeze în cele mai bune condiții. În anii care au trecut am avut ocazia să lucrăm la o gamă extinsă de funcțiuni, dintre care amintim mai jos câteva, dar lista rămâne deschisă și pentru alte proiecte.

/// DESIGN GRAFIC: branding și rebranding;

/// DESIGN DE OBIECT: accesorii, mobilier indoor și outdoor, instalații de artă;

/// AMENAJĂRI INTERIOARE: locuințe, spații comerciale, birouri;

/// AMENAJĂRI EXTERIOARE: locuințe, spații comerciale, birouri, amenajare peisagistică;

/// ARHITECTURĂ: construcții industriale (hale, silozuri), parcaje simple sau supraetajate, locuințe unifamiliale (individuale), locuințe colective, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, birouri, hoteluri, restaurante, cafenele, pensiuni, case de vacanță, centre culturale, baze sportive, centre de sănătate (spitale, clinici), lacașuri de cult.

Biroul de proiectare Cota Zero Arhitectură Plus S.R.L. oferă servicii complete la nivel national, de la concept la documentație tehnică pentru obtinerea Autorizației de Construire și ulterior proiect de execuție și asistență tehnică de specialiate.

Totul pornește de la o idee.

CE FEL DE PROIECT VREI SĂ REALIZEZI?

DESIGN

Ințelegerea materialelor existente pe piață, formatul acestora și proprietățile tehnice mă ajută să realizez elemente de design unicat.

AMENAJĂRI

Spațiul în care ne desfășuram activitatea reflectă de multe ori personalitatea noastră. Calitatea materialelor și atenția pentru detalii este cheia succesului.

ARHITECTURĂ

Orice construcție pleacă de la o idee. Arhitectul are grijă ca ideea să se încadreze în context și să se realizeze în cele mai bune condiții.